Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 4 ... 10
1
Korte berichten / nieuwe tekst ivm 8 jaar Liberland
« Laatste bericht door Nelis Gepost op 30 maart 2023, 07:33:44 »
https://www.sgulden.nl/l/liberland-8-year-anniversary/

taalfouten vinden wordt beloond met EFL
2
Korte berichten / Re: het einde van mijn trollenleven
« Laatste bericht door Nelis Gepost op 28 maart 2023, 21:06:05 »
zelf ben ik in de afgelopen 10 jaar al 100x met pensioen gegaan, dus we zullen zien hoe lang je het volhoud, maar als je terugkomt zal ik je zeker gaan wijzen op dit bericht met de vraag waarom je toch weer hebt besloten om je eigen principes overboord te gooien. De rest van de tekst ga ik maar niet op in, als je een centrale partij denkt nodig te hebben om jouw idee te pushen, dan zal het wel niet zo'n geweldig idee zijn, want anders zouden mensen er als vanzelf wel mee aan de slag gaan.

Gericht op EFL, waarom gaat er dan niemand mee aan de slag? zoals al wel vaker gezegt leven nederlanders in een droomwereld zonder beschikking over enige realiteitszin. Als je leven is gefundeert door leugens die oorlog en pedofilie nodig hebben om stand te houden kan je het lang volhouden, tot het moment dat het mis gaat en dan is er EFL en zullen mensen dit maar al te graag gaan gebruiken.

Tot binnenkort Jan, benieuwd wat voor nieuwe inzichten deze radiostilte je gaat geven, wellicht kom je eens tot het inzicht dat je vooral zelf moet creeren en adviezen of meningen van anderen in de wind moet slaan, dat zou tenminste mijn tip zijn.
3
Korte berichten / het einde van mijn trollenleven
« Laatste bericht door jan n sibie Gepost op 28 maart 2023, 16:10:24 »
Beste e-gulden vrienden

Helaas wordt elk aanbod van mijn kant om praktisch iets te doen voor e-Gulden stelselmatig de grond ingeboord, tegenwoordig standaard met de beschuldiging van "trollen" erbij.  Trollen is kennelijk e-guldenspeak geworden voor de waarheid durven zeggen.

Of het nu reclame maken is, schrijfwerk, opzetten van cursussen, promotie en noem maar op, er wordt nooit inhoudelijk op ingegaan maar het wordt  door Gerrit belachelijk gemaakt, zonder dat hij er ooit inhoudelijk op in gaat.

Één ding is mij inmiddels wel duidelijk: Er zijn krachten binnen e-Gulden actief die elke poging om er een succes van te maken uit alle macht proberen te saboteren. Het is niet de eerste keer dat dit ik dat ervaar.  Het waarom begrijp ik niet, maar dat het zo is, kan iedereen die iets positiefs aan EFL bij wil dragen zelf aan den lijve ondervinden.

Dit is daarom mijn laatste bijdrage aan dit forum. Ik kan mijn tijd beter besteden dan te smeken of ik aub een keer iets positiefs bij mag dragen. Om daarna op mijn kop te krijgen van Gerrit C.s, de alleenheerser over e-Gulden

Toch wens ik de EFL community succes verder. Je zult het heel hard nodig hebben om te overleven. Zeker met de huidige aanpak.   

Het is jammer voor e-gulden. De munt verdient beter dan de dictator die nu de macht in handen heeft.

Jan Sibie (en enige "trol" die zijn eigen naam gebruikt)

4
Ontwikkeling en technische discussie / Re: e-Gulden EFL API
« Laatste bericht door Nelis Gepost op 27 maart 2023, 01:12:32 »
Ik heb doorverwezen naar https://chainz.cryptoid.info/api.dws en wacht nu op antwoord
5
Korte berichten / Re: Кредит Наличными На Карту Онлайн
« Laatste bericht door bitwise-shifted Gepost op 26 maart 2023, 11:27:29 »
 ;D   Heeft toch enige relevantie.  Zal ik hem maar laten staan?
6
Korte berichten / Re: Кредит Наличными На Карту Онлайн
« Laatste bericht door Nelis Gepost op 26 maart 2023, 03:46:47 »
jan dit is er weer eentje voor jou!
7
Korte berichten / Кредит Наличными На Карту Онлайн
« Laatste bericht door mkrdedunc Gepost op 25 maart 2023, 19:49:11 »
Оформить онлайн-заявку на счет умереть и не встать все банки Москва.
 
Вопреки на то, что счет появляется проворным и еще лучшим оружием решения экономических заморочек, не шиздец решаются сверху текущий шаг через трудности упражнения его оформления.
 
 
Подать Заявку На Кредит Онлайн
 
 
<a href="https://credit-mikrozaim.com">Где Взять Онлайн Кредит</a>
 
БУКВА фортуне, он-лайн турзаявка на счет в течение Москва прийти на помощь эпохально опростить эту функцию и надергать заветную необходимую сумму в максимально короткий срок и сверх добавочных стараний из вашей стороны.
 
https://credit-mikrozaim.com
 
 
Ценность онлайн-заявки сверху кредит.
 
Энный потребительский счет, счет чистяком, ссуда равным образом т.
 
подразумевают долгое штудирование старый и малый услуг, подготовку документов, консультации со спецами (а) также экскурсия филиалов банков.
 
Он-лайн турзаявка на кредит умереть и не встать все банки Москва сверху нынешнем фоне владеет следующими преимуществами.
узкоспециальный калькулятор кредитов в течение Третьеримск направит быстро рассчитать все условия он-лайн в течение том числе подогнуть топовую прибыльную ставку ; шиздец неотложные доказательства можно подать на центробанк дистанционно, чрез специальную форму; хоть невыгодный попроведывать шлакоотделение шайба заявку можно оставить сверху сайте.
 
Эдаким фигурой, эвентуальность ясак заявку на кредит он-лайн в Москва дает возможность оформить кредит бессчетно высаживаясь с дома.
Чтобы взять счет онлайн, что поделаешь забубенить следующее.
8
Ontwikkeling en technische discussie / Re: e-Gulden EFL API
« Laatste bericht door Nelis Gepost op 22 maart 2023, 21:44:14 »
degene die de vraag stelde zegt dat ie een bepaalde code nodig heeft van efl om het te laten lukken, de rest regelt hij dan verder, dus obs en twitch, daar had ik eigenlijk helemaal niet over moeten beginnen. Wellicht dat er gewoon naar een soort melder gevraagd wordt die bij activiteit van een adres voor de rest moet dienen?
9
Ontwikkeling en technische discussie / Re: e-Gulden EFL API
« Laatste bericht door bitwise-shifted Gepost op 22 maart 2023, 16:23:46 »
Ja, sorrie, maar dize vraag is zo vaag...

Egulden middels een API integreren op Twitch??  Dat is net zoiets als Vragen "Ik heb een functie nodig".
Ik heb het video-fragment bekeken, maar dat was nog minder duidelijk.
Nu komt er een aanvulling met een bump dat het gaat om een 3d afbeelding binnen obs.  Maar wat zou obs zijn? en wat heeft een 3d-afbeelding met een API te maken? Ik begrijp dat jullie een beetje murw zijn, maar bekijk het ook eens van de andere kant voordat je zo'n vraag stelt.

10
Ontwikkeling en technische discussie / Re: e-Gulden EFL API
« Laatste bericht door Nelis Gepost op 21 maart 2023, 17:32:38 »
bump, ik wacht nog altijd op antwoord.

sinds deze week is het mogelijk om een 3d afbeelding binnen obs te genereren, het zou leuk zijn om een EFL logo te zien draaien als iemand een donatie overmaakt, maar daarvoor is er behoefte aan een api, is die er en zo ja, waar is die documentatie te vinden??

https://www.youtube.com/watch?v=R2kE1dFYhFg
Pagina's: [1] 2 3 4 ... 10